Zlatožlutá rozkoš na talířích
Jedenadvacet pražských restaurací dnes soutěžilo o to, který kuchař připraví ty nejlepší buchtičky se šodó. V rámci poledního menu si tak Pražané mohli pochutnat na legendárním jídle našich babiček. Buchtičkové slavnosti propadla i naše redaktorka Pavlína Adamcová a vydala se do ulic a restaurací za vůní šodó.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Evropanům chybí lídr, kterého by USA braly vážně. Musíme být pragmatičtí, vyzývá europoslanec Bžoch
-
Hladík jako jediný ministr neodměnil své náměstky. ‚Bonusy jsou jen za mimořádné věci,‘ vysvětluje
-
Francie nevylučuje vyslání vojáků na Ukrajinu. ‚Zabránili by dalšímu ruskému útoku,‘ uvedl Macron
-
ŽIVĚ: Litvínov hraje ve 47. kole s Pardubicemi 2:2. Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos